مراسم اختتامیه نخستین رویداد بازآفرینی لباس های بومی و محلی استان بوشهر از سوی مرکز آموزش علمی کاربردی اتاق اصناف بوشهر و با حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و پشتیبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در مجتمع فرهنگی و هنری 9 دی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، در آغاز این مراسم علی برزگر سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی اتاق اصناف بوشهر؛ به تبیین اهداف این رویداد و نیز رسالت و سیاست های دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای حمایت از برگزاری این رویدادها پرداخت.
در ادامه وی از فرایند آغاز به کار شورای سیاست گذاری رویداد گزارشی ارائه داد و افزود: فرآیند اجرایی این رویداد از اسفندماه سال گذشته و با برگزاری 4 کارگاه تخصصی آغاز شد و سپس 38 طرح اولیه به دبیرخانه رویداد رسید و پس از داوری اولیه، 5 تیم طی 4 روز به رقابت پرداختند. بخش های رقابتی این جشنواره شامل طراحی، دوخت و طراحی بوم کسب و کار بود که فرآیند داوری با قضاوت 9 داور انجام شد.
در ادامه محمدحسین زندویان؛ سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشریح برنامه های این اداره کل در حوزه مد و لباس بر توسعه بوم محور حوزه لباس اشاره کرد.
زندویان در ادامه افزود: حلقه مفقوده زنجیره طراحی و عرضه پوشاک، فرآیند اقتصادی شدن آن است که می بایست با برنامه ریزی دقیق تر، زمینه ارائه اثر هنرمندان این حوزه به بازار فراهم گردد.
در بخش دیگر این اختتامیه از نشان «دیاره» که توسط مرکز آموزش علمی کاربردی اتاق اصناف بوشهر، طراحی و ایده پردازی شده بود رونمایی گردید. این نشان با بهره گیری از نمادهای بومی در آیین های مرتبط به هنرمندان حوزه مهارتی اعطا خواهد شد.
سپس از پنج اثر منتخب این رویداد رونمایی و از تیم ها برتر به شرح زیر تجلیل به عمل آمد:
بخش بوم مدل کسب و کار: مقام برتر تیم لیان هور
بخش طراحی: شایسته تقدیر تیم مروا
مقام برتر: تیم ژرمانسیکا
جایزه ویژه هیئت اجرایی جشنواره: تیم شهربانو
بخش دوخت: مقام برتر تیم لیان هور